A Sámán Király alapú szerepjáték ahol a kalandozhatsz a sámánok izgalmas világában.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Temető Mágus

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoh Asakura
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 21
Tartózkodási hely : Szék amiben jókat szúnyókálok

Character sheet
Furyoku:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Temető Mágus   Hétf. Aug. 13, 2012 12:28 pm


Temető Mágus


A temető mágusok a sámánvilág sötét alakjai, számukra a halál nem egy tiszta és megbecsült állapot, hanem egy alkalom arra, hogy erejüket használva új csatlósokhoz jussanak. Képesek a holtakat életre kelteni azonban ez nem teljes életre keltés, a feltámasztott állat vagy ember csupán egy oszladozó élőhalott, nem nyeri vissza régi erejét, illetve ha sámánról van szó képességét. A temető mágus képes szintjétől függően nagyszámú holtat életre kelteni és mozgatni csekély mennyiségű Furyoku felhasználásával. A sámán világban eléggé ellenszenves egyéneknek számítanak a Temető mágusok mivel „beszennyezik” a halottakat és tiszteletlenül viselkednek velük. Fontos hogy a nekromanta által irányított holttest mozgó médiumként szolgál így a lélekkontroll szabályok ugyanúgy érvényesek rájuk. Minden temetőmágus megkapja az Állati Halottélesztés képességet továbbá lehetősége van két általa bepályázott kezdő nekromanta képességet használni. A Temető Mágus a kezdő képességei mellet képes szintenként 1 képességet bepályázni (Leghamarabb 2-es szinten)


Általános technikák:


Név:  Animate the Dead: Animal /Halottélesztés: állati
Szint:  1 (Temető mágusok kezdéskor megkapják)
Ár:  2000
Leírás:  A mágus képes az állatok maradványait mozgatni illetve egészben vagy félig egészben maradt tetemeket mozgatni, az irányított tetemek ereje, gyorsasága és mennyisége a mágus szintjétől és a holttestekbe irányított Furyoku mennyiségétől függ.Név:  Animate the dead: Human / Halottélesztés: Emberi
Szint:  1
Ár:  2000 (Temető mágusok kezdéskor megkapják)
Leírás:  A mágus képes emberi maradványokat mozgatni illetve egészben vagy félig egészben maradt holttesteket mozgatni, az irányított testek ereje, gyorsasága és mennyisége a mágus szintjétől és a holttestekbe irányított Furyoku mennyiségétől függ. A földalatti holttesteket is képes előhívni nyugvóhelyükről, hogy harcba szálljanak érte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samankiralyszj.hungarianforum.com
 
Temető Mágus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sámán Király Szerepjáték :: Fórum :: Fontos Tudnivalók :: Sámán Típusok-
Ugrás: