A Sámán Király alapú szerepjáték ahol a kalandozhatsz a sámánok izgalmas világában.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sámánok

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoh Asakura
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 21
Tartózkodási hely : Szék amiben jókat szúnyókálok

Character sheet
Furyoku:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Sámánok   Hétf. Aug. 13, 2012 10:36 am

SámánA sámánok azok a személyek, akik egyesülni tudnak a holtak lelkével ez által kommunikálni is tudnak velük. Sámánnak születni kell nem meg tanulható kivéve, hogyha az akaratunk ellenére megszáll, minket egy szellem majd elereszt. Ahhoz, hogy egy sámán kapcsolatot tudjon teremteni egy szellemmel a szellemnek is bele kell mennie, vagy egy médium által belekényszeríteni a sámán testébe. A sámánok szellem nélkül nagyon nehezen tudnak harcolni, de ha egyesülnek egy szellemmel, akkor megkapják annak a régi fizikai erejét és tudását (pl.: Kardforgatás, Íjászat). A magányos sámánok, akik nem akarnak, maguknak védőszellemet azok úgy tudnak harcolni, hogy egy kóbor szellemmel összefognak és egyesülnek, majd a harc után elhagyják egymást

Minden sámán a szellemével egyezteti a képességeket (ha játékos). Saját szellemet NJK-ként lehet pályázni.Többszellemes sámánA sámánoknak egy olyan speciális formája, aki több, de gyengébb szellemet használ ez által több erénye lesz bár egyik sem lesz, olyan erős mintha csak egy szellemre összpontosítana. Ahhoz, hogy egy sámán több szellemet tudjon irányítani nagyon meg kell tanulnia összpontosítani, mert akár bele is őrülhet abba, hogy mondjuk hat ember van a testében és egyszerre beszélnek. Minden sámán, aki több mint egy szellemet használ, az tudd harconként egy kombinált támadást leadni, mint valami végső csapás. A többszellemes sámánok egyszerre csak egy szellemmel tudnak fuzionálni/egyesülni a többit pedig médiumokba zárni (pl.: kard, íj, gyűrű).


A sámánok a kezdő képességeik mellé pályázhatnak további képességeket, ezeket azonban elbírálásra kell bocsájtaniuk a Pályázatok topic alatt.


A hozzászólást Yoh Asakura összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 11, 2018 11:30 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samankiralyszj.hungarianforum.com
Yoh Asakura
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 21
Tartózkodási hely : Szék amiben jókat szúnyókálok

Character sheet
Furyoku:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Alapvető Képességek   Szomb. Aug. 18, 2012 7:22 am


Általános technikák:


Név: Spirit Unison/ Lélekegyesülés
Szint: 1 (Emberi szellemet használó sámánok kezdéskor megkapják)
Ár: 2000 ĐĐ
Leírás: A sámán egyesül a szellemével, az egyesülés ideje alatt megkap, minden eszmei értéket mellyel a szellem rendelkezik (tudás, ügyesség, harctudás) A sámán ez által képes lesz használni azon pályázott képességeit, melyeket kezdéskor pályázott be.


Név: Spirit Fusion / Lélekfúzió
Szint: 1 (Mítikus/Állati szellemet használó sámánok kezdéskor megkapják)
Ár: 2000 ĐĐ
Leírás: A sámán egyesül az állati/mithical szellemmel, megkapva annak fizikai képességeit, mozgékonyságát, erejét. A sámán kinézete megváltozik kis mértékben a fúzió alatt, az állati szellem alakjával mixeli a sajátját. A sámán ez által képes lesz használni azon pályázott képességeit, melyeket kezdéskor pályázott be.


Név: Spirit Controll / Lélekkontroll
Szint: 2
Ár: 5000 ĐĐ
Leírás: A sámán egy médiumot használva a szellemét belevezeti egy tárgyba/fegyverbe, amellyel ezután képes lesz távolsági/közelharcra. A sámán ezután képes két egyedi képességet pályázni melyek erre a képességre épülnek.


Név: Oversoul / Óriás Szellemkontroll
Szint: 5
Ár: 10,000 ĐĐ
A sámán megtanulja az óriás szellemkontroll megnövelve ezzel a szelleme és saját Fizikai és Furyoku erejének szintjét. A sámán ezután képes két egyedi képességet pályázni melyek erre a képességre épülnek.


Név: Super Oversoul / Szuper Óriás Szellemkontroll
Szint: 10
Ár: 30,000 ĐĐ
A sámán Óriás szellemkontrollja eléri a maximális szintet, nagyobb, mint a sima szellemkontrollban. A sámán ezután képes két egyedi képességet pályázni melyek erre a képességre épülnek.


Név: Double Medium / Dupla Médium
Szint: 10
Ár: 40,000 ĐĐ
A sámán két médiumot használva megduplázza az erejét és egy hatalmas fegyvert létrehozva képes harcolni. A sámán ezután képes két egyedi képességet pályázni melyek erre a képességre épülnek.


Név: Spiritual Weapon / Lélekfegyver
Szint: 15
Ár: 80,000 ĐĐ
Leírás: A sámán összesűríti a Furyokuját egy átlagos méretű fegyverré, a felgyülemlett Furyoku ebben az állapotban könnyedén képes megszakítani bármilyen Oversoul/ Super Oversoul / Spirit Crontroll képességet. A sámán ezután képes két egyedi képességet pályázni melyek erre a képességre épülnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samankiralyszj.hungarianforum.com
 
Sámánok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sámán Király Szerepjáték :: Fórum :: Fontos Tudnivalók :: Sámán Típusok-
Ugrás: