A Sámán Király alapú szerepjáték ahol a kalandozhatsz a sámánok izgalmas világában.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Zack Valdorf(Kész van)

Go down 
SzerzőÜzenet
Zack Valdorf
Sámán
Sámán
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Jul. 03.

Character sheet
Furyoku:
100/400  (100/400)

TémanyitásTárgy: Zack Valdorf(Kész van)   Csüt. Júl. 04, 2013 6:44 am

Név: Zack Valdorf

Becenév: Demon

Nem: Férfi

Kaszt: sámán

Kor: 19

Származás: Amerika

Tartózkodás: Japán

Jellem: Eléggé őrült egy csávó. Imádja a horror filmeket sokszor alszik ezért csak úgy a temetőkben. Imádja a halált és általában csak röhög azon ha valakit megölnek. Ezért az emberek általában tartanak tőle és nincsenek nagyon barátai. Viszont jó a humora is.

Kinézet:178 cm, 60 kg és szürke haja van. Általában rövid ujjú fekete pólót hord. A bal szemén van egy seb mert az apja egyszer belevágott egy késsel. A bal keze be van kötve, és a kötésben van egy kés önvédelem esetére. Legtöbbször rövid nadrágot hord és hozzá egy fekete övet. A jobb zsebében pedig egy 2 méteres kendő van, össze hajtogatva.

Felszerelés: Egy kés ami a kötésébe van rejtve.

Lakás: Tokióban egy közepes villa.


Szellem:

Neve: Zero Hayato

Leírás: Barna hajú, és egy vörös ing van rajta, aminek fel van hajtva a keze könyékig. Barna póló, és egy nyaklánc lóg a nyakában. Szürke nadrág van rajta, és egy szürke öv. A jobb kezén karkötő meg egy kesztyű aminek nincsenek ujjai.

Jellem: Egy kegyetlen Japán sorozat gyilkos, aki ért a harcművészethez. Szívesen beszél a gyilkolásról, vagy halott emberekről. Az új ismerőseivel általában udvariatlan és furcsa humora van.

Története: Egy sorozatgyilkos volt, aki 6 éves korától egészen 20 éves koráig járt wing-chun kung fu-ra, így azt kitűnően elsajátította. 8 éves korában érdeklődött a bűvészet iránt, és kialakított egy saját trükköt, ami annyiból áll hogy ha egy kendőbe bele raksz valami tárgyat, akkor az eltűnik. 20 évesen kirúgták az állásából, így az alkoholba menekült. Aztán egy "barátja" ajánlott neki valami jobbat, az LSD-t. Így belépett a drogok világába. Az a "barátja" bemutatta neki egy ismerősét, aki kitűnően tudott LSD-t főzni. Így hát megtanította, ő pedig elkezdett kísérletezni és saját drogot kialakítani. Nagy sikere lett, ezért egy ismerősét bevette dílernek, de az rendszeresen rakott el cuccot és egyre többet. Ezért összevesztek és elkezdtek verekedni, Zero megszorította a nyakát nem akarta megölni de mikor elengedte már halott volt. Így hát bepánikolt és nem tudta mit tegyen. Eltemette és nem szólt senkinek. Viszont emésztette a bűntudat és bekattant ezért csak úgy letámadt egy járókelőt és megölte. Ezután a rendőrség üldözni kezdte, miközben ő egyre több embert mészárolt le, minél brutálisabban. Aztán amikor a rendőrség majdnem elkapta, berezelt hogy a börtönben majd  megfogják ölni, vagy leejti a szappant és inkább le ugrott egy hídról így végezve magával.

Támadás:
Mikor egyesülnek akkor mindennél kegyetlenebbek lesznek, és Zero emlékszik minden wing-chun fogásra.

Szivárgás - Rōshutsu
Minden egyes vágással, amit az ellenfélen ejt, annak furyoku áramlik ki a testéből.

Shōshitsu - Eltüntetés
A zsebében lévő kendőt ráhelyezi valamire, akár egy tárgyra, akár egy emberre, akár egy hullára és utána csettint 3-at, akkor az amire rá rakta a kendőt eltűnik.

Gyengeség: A lő fegyverek ellen nem tud hogy védekezni.


Előtörténet:

- = párbeszéd
~ = gondolkodás
"..." = múltban történt dolgok

0 évesen született, apja építész volt, anyja könyvelő és 1 nővére volt. Apja először 4 éves korában kezdte el verni. Onnantól fogva mindennap mikor hazaért a munkából keményen megverte, volt hogy kórházba kellett vinni. A nővérét is verte de őt sokkal gyengébben, mert hogy lány. Ezért kezdett bekattanni és érdeklődni a gyilkolás és a halál után. 14 évesen már teljesen fanatikus volt, ekkorra nővére már 20 éves volt és házas. Akkor az apja annyira összeveszett a feleségével, hogy megölte. Mindezt úgy hogy Zack a konyhában ülve végig nézte.
- Sajnálom de muszáj.
- Nem, semmit sem muszáj!
- De... Én elakarok válni.
- Mégis mié-
- Hogy érted hogy miért?! Te pszichopata vagy! Eddig nem mertem neked ellenállni, de most már igen. És elviszem Zack-et is.
- Nem viszed őt te sehová! - Üvöltött a feleségére mérgesen.
- Már így is jobban érdeklődik a halál után mint amennyire kéne! Nem akarom hogy belőle is olyan legyen, mint te. - Mondta az anyja majd fogta Zack-et és elindult az ajtó felé. De a férje ezt nem nézte tétlenül és hátulról letámadta a feleségét. Az egyik kezével szorította a nyakát, a másikban egy kés volt.
- Zack. - Szólt hozzá az apja. - Azonnal ülj vissza a konyhába. Látod a kezemben ezt a kést? Ezzel fogom megölni anyádat! - Ordította dühösen.
- Hogy mi? - Ijedt meg a felesége, rettenetes rémület ült ki az arcára, mert tudta, hogy megfog halni. Zack inkább elfordította fejét, nem akarta látni.
- Zack, ide nézz! Ha csak nem akarsz te is meghalni. - Zack kénytelen volt oda fordulni, mer tudta hogy az apja szemrebbenés nélkül képes lenne őt megölni.
- Jó. Látom most már figyelsz. - Itt Zack szeméből elkezdtek folyni a könnyek, de próbálta visszatartani.
- Miért sírsz?! Zack! - Ordította ismét, majd még mindig a felesége nyakát szorítva, oda ment Zack-hez és fejen rúgta.
- Ezt nézd, Zack! Ez is miattad van! Minden miattad van! Miattad kell az anyádnak meghalnia! - Mondta, majd a kést bele döfte a nyaka és a tüdője közti résbe, így nem tudott lélegezni. De a férje be fogta a száját, hogy ne tudjon sikítani se.
- Nézz ide, Zack! Nézd, ahogy megdöglik az anyád!! - Ekkor Zack már sírt.
- Miért sírsz?! - Mondta majd le lökte a földre és elkezdte a földön rugdosni.
- Ezt neked, mihaszna kölyök! - Kiabálta majd a lábánál fogva elhúzta a szobája ajtajáig, aztán felemelte és hozzá vágta az íróasztalához.
- Addig itt maradsz ameddig én eltüntetem a hullát. - Természetesen a szomszédok felfigyeltek az ordítozásra és az egyik kihívta a rendőrséget.
- Jó napot, rendőr urak. Miért jöttek ki?
- Az egyik szomszéd jelentette hogy ordítozást hallott. És hogy... Valaki megakar ölni valakit. - Erre Zack apja elkezdett nevetni.
- Ugyan-ugyan itt nem történt semmi ilyesmi.
- Azért körül nézhetünk?
- Csak nyugodtan. - Mikor be néztek Zack szobájába látták hogy kék-zöld-re van verve. Hát gyorsan oda rohantak hozzá.
- Hát veled meg mi történt? - Zack elakarta mondani az igazat, de még mielőtt egy szót is kiejthetett volna a száján, az apja megjelent az ajtóba és válaszolt helyette.
- Csak elesett a bicikliével. Igaz Zack?
- Igen, igaz.
- Értem. Hát ez elég csúnyán néz ki, szerintem jó lenne elvinni egy orvoshoz.
- Áh, nem kell. Jól bírja ez a gyűrődést. - Röhögött fel. A rendőrök nem találtak semmit. Zack elképzelni sem tudta hogy hova rejtette a hullát. Ezután Zack már egy szemrebbenés nélkül viselte el az ütéseket és rúgásokat. Egyre jobban kezdett bekattanni és ha meghallotta hogy valaki meghalt, valamiért elkezdett dőlni belőle a nevetés. Szinte egész nap csak kaszabolós horror filmeket nézett és a szellemekkel meg halállal kapcsolatos oldalakat. Mikor 15 éves lett az apja már dolgozni sem járt, csak egész nap otthon volt és verte. Viszont végig kitűnő 5-ös tanuló volt még a középsuliban is, de sajnos onnan is 2-re otthon volt, így hát keresett egy elfoglaltságot. Talált egy oldalt ahol le volt írva hogy a szellemek léteznek és vannak sámánok, akik egyesülni tudnak a szellemekkel és így tovább. Érdekelte a dolog, bár hülyeségnek gondolta. Ott azt írták hogy van egy hely ahol sámánokat képeznek, délután 3-tól este 9-ig. Szerencséjére az apja 20-kor feküdt le mindennap. Közel volt a házukhoz a hely. Meg se kérdezte az apját hogy mehet e, állandóan kilógott. Az első "edzése" még számára is fura volt.
~ És itt pedig jobbra. ~ Ekkor megpillantott egy hatalmas palotát.~ Az igen. Ez tisztára jó horror film forgatási helyszín lenne. ~ Amikor bement egy ember már várta őt, de senki más nem volt ott. Zavartan körbe nézett.
- Ööö... Bocs, itt-
- Igen.
- Azért monda végét iga-
- Lehet hogy igazad van.
- Mindegy. Miért nincs itt sen-
- Sok szörnyű dolgon mentél át ugye? Látszik a szemedben hogy, sok vért láttál. - Ekkor Zack elkezdett nevetni.
- Maga semmit sem tud.
- Ez valóban igaz.
- De a kérdésemre-
- Azért nem válaszoltam, mert nem tetted fel a kérdést.
- Hát mert nem hagy-
- Igen ez egy szoká-
- Miért nincs itt senki?
- Hogy érted hogy senki? Hiszen te és én is itt vagyunk.
- Jó de más miért-
- Ez azért van mert-
- Egyszer hagyná hogy befejezzem a monda-
- Igen. - Ekkor Zack már majdnem bekattant. - De nem húzom tovább a szót. Hogy miért nincs itt senki más? Mert tudod nem mindenkiből lehet sámán. De te láttad a hirdetést.
- Ezzel arra céloz hogy én vagyok a kivá-
- Természetesen nem, csak más teljesen hülyeségnek tartja. De ahogy látom te se nagyon hiszel ebben.
- Hát...
- Bocsánatot kérek be se mutatkoztam. Mi, az az én és a lányom Japánból költöztünk ide. A nevem Honda Suzuki. - Erre Zack-ből kitört a nevetés.
- De szar lehet ilyen névvel élni.
- És téged mi a neved?
- Várj, most tényleg azt mondta-
- Nem a kedvencem a nyelvtan, szóval kérlek válaszolj a kérdésemre.
- Az én név Zack Valdorf.
- Értem, szóval Zack. Gyere utánam. - Mondta Honda, majd elindult be a házba, Zack pedig utána. Majd mikor már fél órája sétáltak, megállt egy hatalmas szobában.
Aztán megfordult, és megállt Zack-el szembe.
- Na most figyelj Zack. - Mondta, majd megjelent mellette egy kis lélek. Zack annyira megijedt, hogy hátra esett.
- Én is sámán vagyok, és ő a szellemem.
- Eszem, f*szom, megáll. - Ebben a pillanatban be lépett a szobába egy nagy mellű szőke bombázó.
- Eszem, f*szom, feláll.
- Zack ő itt a lányom. - Majd a csaj ránézett Zack-re.
- Hmm, aranyos.
- Ööö, tudsz róla hogy ezt hangosan mond-
- Az ő neve Tsugumi Suzuki. Ő pedig ott az új tanítványom, a neve Zack. - Innen kezdődtek az edzések. Zack egész megszerette már első nap. Miután látott egy szellemet, már kezdett hinni a sámánokban és mind abban amit Honda mesélt még. Volt hogy nem volt kedve este edzés után haza menni és a temetőben aludt, ami közel volt Hondáék házához. Aztán ez valahogy a szokásává vált és már nagyon ritkán ment haza aludni. Általában csak reggel ment haza, lefürödni, reggelezni, összepakolni a cuccát a sulihoz, majd ment is iskolába. Azt az 1 órát ami szabad ideje volt se töltötte otthon, inkább kilógott és mászkált a városban. Amiért állandóan kiszökött apja rendszeresen verte, de ugye ő már ezt megszokta. Zack amikor először meglátta Honda lányát Tsugumit, majd ki esett a szeme a látványtól és le a gomb is a nadrágjáról. Zack eddig nem nagyon csajozott, úgy vette a nőket mint átlag embereket és nem nagyon érdekelték. Először Tsugumival is így volt.
~ Jól néz ki, meg minden. De végül is ő is csak egy ember.
Miután Tsugumi észrevette hogy nem igazán érdekli Zack-et, elkezdte ingerelni. Egy hónapja volt hogy Zack járt oda edzeni. Tsugumi be lépett a szobába egy tollal a kezében és oda ment Zack-hez.
- Ide figyelj Zack- Basszus, le ejtettem a tollamat. - Mondta majd lehajolt "a tolláért", jó nagyot pucsítva Zack arca felé. Zack nem bírt nem oda nézni. Majd Tsugumi felvette a tollát a földről.
- Mit is akartam? Na mindegy, ha elfelejtettem biztos nem volt fontos. - Mondta majd kisétált. 2 nappal rá ismételten be ment Zack-hez hogy mondjon neki valamit, de ezúttal futott. Oda érve Zack-hez valamiben elesett "véletlenül" és Zack feje Tsugumi mellei közé csúszott. Kb 10 mp vergődés után Tsugumi felállt és Zack is, viszont ő még a földön maradt fekve. Ezek után a kísérletek után, Zack-et elkezdte Tsugumi érdekelni és beszélgetett vele.
- Szóval mióta éltek itt az apáddal?
- Mikor 2 éves voltam a szüleim elváltak és akkor költöztünk ide apával.
- Hogy-hogy nem az anyáddal mentél?
- Az... mindegy.
- Te hány éves vagy?
- 15.
- Én is. És az apukád?
- Ő 45.
- Tényleg? Fiatalabbnak néz ki.
- És... te? Ööö... Neked most... van... öhm... valakid?
- Nem nincs pasim. - mondja Tsugumi majd rá mosolyog Zack-re, Zack pedig vissza. Később Zack beleszeretett Tsugumi-ba, ami természetesen nem merte neki elmondani. 18 évesen befejezte a középsuli, grafikai infó szakát. Szinte azonnal ahogy végzett, azaz 2 hónappal utána felvették egy nagy céghez grafikusként. Havi 350 ezret keresett. Kapott a cégtől egy laptopot amin dolgozhatott. Emiatt később ment edzeni, mert a suli után, rögtön a temetőbe ment és ott dolgozott. Onnan pedig ment edzeni. Eldöntötte hogy pénzt fog gyűjteni, hogy elköltözhessen Japánba. 19. születés napján nyert a lottón és úgy döntött hogy végre elköltözik és ezt elakarta mondani a szülinapján. A szülinapján a házukban volt a nővére, a férje, Honda és Tsugumi, na meg persze az apja. Mindenki oda adta az ajándékát csak az apja nem.
- Hamarosan az én ajándékomat is megkapod Zack. - Zack, igazából félt hogy milyen ajándékot kaphat apjától, de a nővére rá vette hogy ő is legyen jelen a szülinapján. Zack azért ideges volt, és kiment a wc-re. Készült hogy elmondja hogy elköltözik. A wc-n lövöldözést hallott. Nagyon megijedt és kirohant. Az apja kezébe látott egy gépfegyvert és az emberek halottak voltak.
~ Nővérkém és a férje. Honda... és... Tsu... Tsugumi is...~ Zack, teljesen bekattant és rá akart támadni az apjára, de az felé tartotta a fegyvert.
- Látod ezt... Zack? Ez az ajándékom, hogy tetszik?
- Apa-
- Kussolj fiam! Te nekem ne feleselj. Már 19 éves vagy. Egy vén ló. És te is mindjárt el fogsz menni. De ezt nem hagyhatom. Ezért... téged is kinyírlak. - Mondta ezt Zack apja miközben egyre közelebb ment Zack-hez, és mikor elég közel ért Zack mellkason rúgta és hátra esett. Ekkor Zack befutott a wc-re és bezárta az ajtót, majd kimenekült az ablakon egészen a temetőig. Nem értette miért de valahogy egy könny csepp sem akart jönni a szeméből. Pedig hatalmas fájdalmat érzett. Éppen feküdt az egyik sír mellet, mikor hirtelen megjelent egy szellem előtte. Barna hajú volt és volt egy vörös köpenye.
- Búú! Ha most nem mész el megfoglak ölni! - Próbálta szórakozásból ijesztgetni a szellem.
- Nahát, te nem félsz tőlem. Olyan vagy mint az a sámán. Honda, vagy hogy hívták.
- Micsoda, te ismerted Hondát?
- Múlt idő? Szóval meghalt. Talán találkozom majd vele. Bár az mondta hogy tud neke megy jó sámánt. Valami Zack-et vagy kit.
- Zack? Az én vagyok!
- Igen, gondoltam.
- És Honda... Mit mondott még neked? - E közben az apja otthon eltakarította a hullákat.
- Megszökött. De nem baj. Majd utána megyek, miután feltakarítottam. Biztos vagyok benne hogy a rendőrök bármelyik pillanatban itt lehetnek. - Zack apja fél óráig takarított, és 50 perc múlva oda is értek a rendőrök.
- Jó napot biztos urak, mit szeretnének már megint?
- Valaki jelentette hogy lövöldözést hallott.
- Ugyan, csak hangosan néztük a fiammal a tv-t, de ő már elment. Gondolom bejönnek körülnézni.
- Hát be mennénk ha nem baj.
- Persze hogy nem baj. - A rendőrök már megint nem találtak semmit. Kb 5 perc telhetett el hogy elmentek a rendőrök és Zack belépett az ajtón egy késsel a kezében.
- Nahát fiam, vissza jöttél. - Ekkor Zack az apjának a szemébe nézett, aki hátra lépett.
~ Mi a...? Valamiért hatalmas félelmet sugároz a szeme. ~ Zack egyesülve volt...
" - Szóval Zero-nak hívnak.
- Igen.
- Abból kivéve, amit mondtál, elég sok közös lehet bennünk.
- Igen.
- Akkor megpróbáljuk?
- Össze hangolni a lelkünket?
- Igen.
- Biztos hogy jó ötlet? Hiszen sose csináltuk még.
- Semmit se akartam még jobban az életben. - 1 óra múlva.
- Ez fárasztó. - Zack már alig bírta erővel és nagyon lihegett.
- Na még egyszer. - Mind a ketten nagyon elszántak voltak. És ezúttal... sikerült.
- Öljük meg az apámat."
~ Valahogy most teljesen más.
- Jöttél bosszút állni? Mindig is gyenge voltál. Miből gondolod hogy megtudnál ölni? - Zack nem szólt semmit. Ekkor az apja hirtelen, a szeme felé dobott egy kést. Sikerült elkerülni a kést de az megsebezte a szemét. Zack hirtelen neki támadt az apjának. Az apja megakarta ütni, de ő könnyedén kikerülte és a háta mögé került, majd a kést a gerincébe vágta. Az apja ordított egyet és a földre esett. Zack kihúzta kést és belerakta a kezét a sebbe.
- Mit csinálsz? - Zack megfogta a gerincét és teljes erejéből húzni kezdte. Az apja torka szakadtából ordított, ameddig bele nemhalt a fájdalomba. Majd Zack keresett a házba egy kendőt és talált is egyet ami 2 méter hosszú és vastag volt. Ezt ráterítette az apjára majd csettintett 3-at és a hulla eltűnt, minden nyommal együtt, ő pedig gyorsan kezet mosott és megmosta a kést is. Mivel a rendőröket egy utcányival arrébb is hívták, meghallották az ordítást és benéztek az utcába. Pár házba benéztek, köztük Zackébe is, de azt hazudta hogy nem onnan jött az ordítás. 2 nap múlva bejelentette eltűntnek. 2 várossal arrébb lévő erdőbe találták meg a hullát. Zack nem tudta hogy került oda, de nem is akarta. Mivel nem volt más élő rokona a ház Zack-re szált, ő pedig eladta és Japánba költözött, ahonnan tudta folytatni a munkásságát, csak 2 havonta egyszer kell vissza utaznia, de mivel gazdag ez nem okoz neki problémát. Jelenleg egy közepesen nagy házban lakik, Tokióban.


A hozzászólást Zack Valdorf összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 11, 2013 11:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
FaustVlll

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : Elizám ölében fekve

Character sheet
Furyoku:
2/1  (2/1)

TémanyitásTárgy: Re: Zack Valdorf(Kész van)   Csüt. Júl. 11, 2013 10:57 am

Na barátom végigolvastalak és tetszett az előtörid, tökéletesen elégedett voltam vele. Egy dolog a szellemednek adj más színt mert nagyon zavaró kivenni ki melyik, amikor vele beszélsz. ELFOGADLAK De most jön a fekete leves a képességeidet módosíts, konkrétan annyira hogy találj ki teljesen újakat, mivel ilyen "odamegyek megölöm pont" képességeket nem fogok senkinek sem adni tekintve hogy kis porba fingóként kezd mindenki 100 Furyokuval nem érdekel mennyire tapasztalt gyilkos törekedni kell az egyensúlyra.
És ezt részletezve ELUTASÍTOM az előtörténetedet. Javítsd kérlek a képességeidet és találj ki olyat ami reálisabban kivitelezhető harcok során, ha ezzel megvagy szólj és pipállak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zack Valdorf
Sámán
Sámán
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Jul. 03.

Character sheet
Furyoku:
100/400  (100/400)

TémanyitásTárgy: javíta   Csüt. Júl. 11, 2013 11:31 am

Javítva Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
FaustVlll

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : Elizám ölében fekve

Character sheet
Furyoku:
2/1  (2/1)

TémanyitásTárgy: Re: Zack Valdorf(Kész van)   Csüt. Júl. 11, 2013 11:38 am

ELFOGADLAK

Szint: 1
Fu: 100
Kezdő Tőke: 6000ĐĐ

Képességek:
Szivárgás - Rōshutsu
Minden egyes vágással, amit az ellenfélen ejt, annak furyoku áramlik ki a testéből.

Shōshitsu - Eltüntetés
A zsebében lévő kendőt ráhelyezi valamire, akár egy tárgyra, akár egy emberre, akár egy hullára és utána csettint 3-at, akkor az amire rá rakta a kendőt eltűnik.

Készítsd el az adatlapod! Smile Jó játékot
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zack Valdorf(Kész van)   

Vissza az elejére Go down
 
Zack Valdorf(Kész van)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sámán Király Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Eredettörténetek :: Sámán :: Archivált-
Ugrás: