A Sámán Király alapú szerepjáték ahol a kalandozhatsz a sámánok izgalmas világában.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Szellemek

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoh Asakura
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 21
Tartózkodási hely : Szék amiben jókat szúnyókálok

Character sheet
Furyoku:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Szellemek   Csüt. Ápr. 18, 2013 12:20 am

Itt találhatóak azok a szellemek listája akiket fellehet használni, akár védőszellemként is.


A hozzászólást Yoh Asakura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 29, 2017 5:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samankiralyszj.hungarianforum.com
Yoh Asakura
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 21
Tartózkodási hely : Szék amiben jókat szúnyókálok

Character sheet
Furyoku:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Szellemek   Csüt. Ápr. 18, 2013 2:17 am

Human Spirits / Emberi Lelkek

Név: John Haris "Néma John"
Kinézet: Ruhája egyhangú fekete és olajzöld színű. Bőre sápadt és vékony annyira, hogy sok helyen látszanak az erei. Arcának nagy részét eltakarja sötétszürke sálja aminek a közepén egy olajzöld csík van. Orra mindig kivan pirosodva és gyakran folyik neki. Szemei komolyságot és erős szigort sugallnak, de néha látni benne egy kis csintalanságot (főleg ha vaktölténnyel játszik). Sapkája igen furcsa sokan kinevették miatta, de azok már nem tartoznak az élő emberek sorai közé. Ruhájának az úja mindig fel van tűrve, és mindkét kezén olajzöld csuklószorító van. Jobb bicepszére három tártartó táska van erősítve és benne egy-egy teli tár. Katonai csizmája térdig ér és erősen be van csatolva (még ha akarná se vehetné le). Hátán egy nagy táska ami egykor tele volt katonai felszereléssel. Nos kezében mindig leghűségesebb társát szorongatja Hildát a mesterlövészpuskát.
Jellem: A legtöbb emberrel komor és kemény de ha valakit igazán megszeret azért bármi áron kiáll, sokszor barátságtalan, rend és a fegyelem elkötelezett híve. Hitetlen taktikai és mértani tudással rendelkezik ami miatt szinte tökéletes mesterlövésznek nevezhető. Az egész világra egy nagy sakkjátékként tekint amit mindig az őrmesterével játszott. Kőszívű az idegenekkel és elsőként áldozná fel őket ha kellene. Figyelme sosem lankad, hihetetlenül paranoiás és üldözésmániás, akár egy légyre is azt mondja, hogy az ellenség kéme és ragaszkodik a teóriához.
Hálál oka: Merénylet: Egy tiszta lövés át a szívén, a gyilkosát sose találták meg.
Reiyoku: 100
Képességek:

  Név: Tactical Sight / Taktikai Látás
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán John szemével látja a világ, látja az ellenfele külső gyenge pontjait, repedéseket a páncélon vagy falon, olyan dolgokat amiket más észre sem venne normális esetben, továbbá jóval messzebbre és élesebben lát mint egy átlagos ember.

  Név: Silent Scout / Néma Felderítő
  Szint 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: John több éves felderítő tapasztalata miatt a sámán képes hangtalanul mozogni, akármilyen terepen továbbá ilyenkor fel van helyezve John hangtompítója a fegyverre ezért azt is hangtalanul süti el így tökéletes képesség egy kém vagy bérgyilkos számára. A képességet Három óránként lehet használni öt percre.
Név: Peter Jakbas "Rusnya Pete"
Kinézet: Eredetileg jóképű de a sok éves bokszolás meglátszik az arcán és nem véletlen kapta a Rusnya Pete becenevet. Öltözéke nem is nevezhető ruhának, mivel csak egy rövid edzőnadrág és bandázs az öklén és a lábfején. Enyhén kopaszodik, de még ráfogható arra, hogy magas a homloka. Orrán és homlokán sebtapasz, amitől sose válik meg. Tekintete barátságtalan és szúrós, akár ölni is tudna vele. Szeme színe a zöld és a sárga árnyalata között van valahol. Bal fülében karika fülbevalót visel, egykor a jobb fülében is volt csak onnan egy heves bunyó során kitépték, ezért már csak egy heg van ott. Igen izmos és hihetetlenül kemény izmai. Szólt arról egy legenda hogy az egyszer mosolygott de aki ezt híresztelte hamar elhunyt.
Jellem:Goromba és makacs, sose ad másnak igazat, imádja ha vitázni kell valakivel. Ereje emberi logikával felfoghatatlan és minél dühösebb annál jobban használja fel az izmait, állítólag egyszer felemet egy tehervagont amikor az édesanyját szidták. Habár mindig komoly képe van néha igen is meglágyul a szíve, főleg ha egy kisgyermek megmentéséről van szó. Imádja a gyerekeket és ez miatt sokszor pedofíliával vádolták de alaptalanul, csupán szeret a kis lurkókkal foglalkozni. Ott bánt meg valakit ahol csak éri, sose mutat megbánást, igazi rossz fiú a filmekből, kegyetlen és arrogáns, de az erejét senki sem vonja kérdőre, ahogy a hűségét sem. Mindent egybevetve az emberektől eddig csak rosszat tapasztalt ezért goromba mindenkivel, viszont a gyerekekkel mintha egy másik emberként beszélne.
Halál oka: Autó baleset: miután kirúgták a boksz klubból, az alkoholba menekült és részegen belehajtott egy kamionba.
Reiyoku: 100
Képességek:


  Név: Rampage / Dühöngés
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán felett átveszi Pete-t dühe uralmat és megállíthatatlan dühöngésbe kezd. A képesség addig tart ameddig nem sikerül lenyugtatni Pete-t őrjöngő lelkét. A sámán közbe látja a dolgokat de semmit sem tud cselekedni, olyan mintha más szemével látná a világot és nem irányíthat. A képesség időtartama alatt a sámán megkapja Pete-t fizikai erejének az 25% át és ezzel a hatalmas erővel képes akár egy autót is eldobni. A képesség használata után a sámán egy napig képtelen harcolni annyira kimeríti az izmait Pete ereje.

  Név: Power of Fury! / A düh ereje!
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: Pete-t híres csatakiáltása amit akkor hallhattunk amikor bejutott a világbajnoki döntőbe ahol bár legyőzték értékes leckét kapott, az ellenfél alábecsüléséről. A sámán hihetetlen sok ütéssel bombázza az ellenfelét, ami elől nagyon nehéz kitérni, mert még a levegőt is lökéshullámként lövi ki.

Név: Dan Aki "Daki"
Kinézet:A kinézete miatt mindig lebecsülik és csak egy aranyos kislánynak gondolják. Nagyon alacsony kb 120 centi, és igen vékony, de nem azt jelenti hogy törékeny. Amióta él edz, szó szerint először hat hónapos korában "játszott" súlyzóval és mivel nagyon keveset evett ezért nem nőtt meg nagyra viszont iszonyatosan gyors és erős lett bár csak 7 éves (igazából 757). Haja és szeme rózsaszínű akár a cseresznyevirág. Egy egyszerű fekete samurai ruha van rajta, katanájának a a keresztvasa is egy cseresznyevirágot ábrázol. Mindig egy játékos mosoly ül az arcán, ritkán látni mérgesnek, de állítólag egyszer valaki igazán dühbe gurította, nemtudták beazonosítani a sebek mennyiségétől, hogy ki is volt az illető. Szemében látni, hogy mindig csintalanságon töri a fejét. Bőre hófehér és teljesen sima, akár a babapopsi.
Jellem: Aranyos, kedves bár kicsit rosszcsont, összességében szerethető kislány. Mindig azon töri a fejét, hogy hogyan csinálhatna valami vicceset ami a többieket megnevetteti, vagy éppen elég ha csak őt szórakoztatja. Ha valaki szomorú mindent megtesz azért, hogy felvidítsa és ha nem megy neki, akkor addig duzzog, ameddig nem kényszerít ki vele legalább egy baráti mosolyt. Ha vitázni lát másokat megpróbálja lecsillapítani a kedélyeket, általában valami rossz viccel. Alapvetően ügyetlen, de ha harcolni kell akkor olyan akár egy pici rózsaszín szörnyeteg, csupán azzal a különbséggel, hogy nem öl se embert se szellemet. Imádja az édességeket de a kedvence az eper, minden formában főleg mióta megismerte a fagylaltot.
Halál oka: Kivégzés: hat kardot döftek át a mellkasán, hogy biztosan ne tudjon tovább harcolni a kis szörnyeteg.
Reiyoku: 100
Képességek:


  Név: So cute! / Annyira aranyos!
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán megkapja egy ideig Aki hitetetlenül aranyos szemeit, amivel elkábítja az ellenfeleit   (vele egyszintű vagy kisebb) mondván "Annyira aranyos!" és ameddig tartja a szemkontaktust addig az áldozat képtelen bármiféle cselekedetre mivel elönti a cukiság. Ilyenkor az áldozat elpirul és össze-vissza magyaráz dolgokat, erősebb és komorabb jellemek csak elhallgatnak és elpirulnak. A hatás 10 másodperc leteltével mindenképp megszűnik.

  Név: Pink Cut / Rózsaszín Vágás
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás A sámán maga előtt vág egyet a levegőben, ezzel elindítva egy rózsaszín Furyoku hullámot, ami méterenként veszít az erejéből, míg ha egy méteren belül van a célpont és el is találja akkor olyan mintha egy szablyával felvágták volna a mellkasát, miközben ennek a támadásnak semmi köze nincs a testhez, mert a sámán lelkét vágja meg közvetlenül, ami sokkal nehezebben gyógyul mint bármilyen más sebesülés. Ilyenkor az áldozat úgy érzi mintha éppen előtte ölték volna meg a saját édesanyját, de távolabb éri el a támadás annál gyengébb lesz a hatás, míg egy hangya halálával egyenlő sérülést nem szenved (10 méter távlat).Név: Francis El Matrimo "A Hazug"
Kinézet: Fekete haja nyakáig ér, és rendezetlen. Igazán jóképű, kedvelt a nők körében, általában semmitmondó arcot mutat. Szemei vörösek akár a rubint, és rémisztőek akár egy farkas vonyítása az éjszakában. Amikor sikerül valamit elérnie akkor ördögi vigyor ül az arcára és hangosan elkezd kacagni. Fekete öltönye kiemeli a köznép átlagos ruhája közül. Bőre sápadt viszont tökéletes, egy karcolás sincs rajta. Belső zsebében mindig magával viszi, nagyapjától kapott zsebóráját. Sokan mondták már rá, hogy tökéletes, és nem sokat tévedtek, mivel külsőleg lehet annak nevezni viszont aki jobban megismeri rájön, hogy olyan távol áll a tökéletességtől mint a béka a pillangóvá válástól.
Jellem: Csendes pszichopata jellemzi leginkább, mindig azon gondolkozik, hogyan is hozhatna létre, egy olyan világot ahol mindenki neki engedelmeskedik. Azokkal akiktől akar valamit nagyon mézes-mázos és könnyedén betudja hízelegni magát bárki bizalmassági körébe. Álszent és bármit megtesz céljai eléréshez, halála után rájött, hogy a harc nem ért véget és még mindig lehet a világ tejhatalmú ura. Ha valaki meghal hangosan nevet, és könyörületet nem mutat. Több száz ember vére tapad a kezéhez, mivel mindenkit aki ellene volt, kivégezték valamilyen hamis vád miatt amit ő terjesztett el. Élvezi ha más szenved és sose tesz olyat amiből neki nincs/nem lesz haszna.
Halál oka: Halálos ítélet: Lebukott a sok hamis vád miatt ezért halállal büntették.
Reiyoku: 100
Képességek:

  Név:  Eyes of Persuasion / A Meggyőzés Szemei
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán Francis több éves meggyőzési tapasztalatait használja és ezzel bekpacsolja Francis régi halálos veleszületett fegyverét a szemeit. Ameddig Francis szemeit használja addig vörösen izzanak és aki belenéz (vele egyszintű vagy kisebb) elhiszi a sámán minden egyes szavát gyanú nélkül. Miután megszűnik a szemkontaktus fél órán keresztül még a hatás alatt van az áldozat. Tizenkét óra újratöltési idő kell a képesség újra felhasználásához.

  Név: The Angel of Lies / A Hazugság Angyala
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán Francis elme manipuláláis képzetségeit felhasználva elhiteti az ellenfelével, hogy ő maga isten küldötte akinek engedelmeskedni kell különben meghal. Ilyenkor az áldozatot sötét víziók gyötrik arról, hogyan is halna meg az "Angyal" keze által. Az áldozat egy körig cselekvésképtelen a félelemtől.Név: Akuma "Sikeres Kísérlet"
Kinézet: Fekete haja hátravan zselézve, rövid, kócos és sűrű. Egy fekete vászon dzseki van rajta ami eléggé szakadt és tépett. Nyakörv ékeskedik a nyakán amin a hatszáz hatvanhatos szám szerepel ami a sorszáma, innen kapta az Akuma nevet (japánul: ördög). Teste izmos és tele van vágásokkal. Két gyűrű van a hüvelykujjain amivel feltépi az alkarját. Fekete farmernadrágja alja tépett és szaggatott, amit egy fekete öv tart a helyén. mezítláb van, mivel nem sikerült szökése során cipőt lopnia. Szemei szürkék és ördögi mosoly ül az arcán. Hátára rá van tetoválva a hatszáz hatvanhatos szám, fekete festékkel. Jobb szemgödrét egy szemkötő fedi és szinte elválaszthatatlan barátja lett Akuma-nak.
Jellem: Harcmániás idióta, így lehet a legkönnyebben jellemezni. A világon nem érdekli más csak a harc, a harc és természetesen a harc. Élvezi a fájdalmat és a szenvedésre ajándékként tekint, amit azt bizonyítja, hogy egy jó harc eredménye. Nem érdekli a jó és a rossz, csak a harc és a gyilkolás. Csak azzal lehet elnyerni a tiszteletét, ha legyőzik harcban vagy egy nála erősebbet látja ahogy legyőz. Nevetése csontig hatol és kirázza az embert a hideg ha hallja. Az életet nem tiszteli és hidegvérrel gyilkol ha kell.
Halál oka: Gyilkosság: Mikor eljutott a kutatólabor kijáratához átdöftek a szívén egy kést.
Reiyoku: 100
Képességek:

  Név: Blood Spike / Vértüske
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán megkapva a hatszáz hatvanhatos kísérlet sikeres képességet, amivel képes a Furyoku-ból Tüskéket kilőni amik pontosan úgy néznek ki mintha vérből lennének, pedig nem hanem tömény lélekenergiából. A sámánnak ez a képesség használata hihetetlen fájdalmat okoz, még egy erős ember is üvölt. A tüskék a sámán tenyeréből jönnek ki. 100 Furyoku / db tüskét képes kilőni a sámán naponta.

  Név: Pain is my Pleasure / A fájdalom az örömöm
  Szint: 1
  Ár: 2000 ĐĐ
  Leírás: A sámán megkapja Akuma beteges fájdalom iránti vonzalmát. Ez a képesség naponta egyszer használható öt percig. Ilyenkor a sámán betegesen élvezi a fájdalmat és minél erősebb fájdalmat érez annál gyorsabb lesz. Ilyenkor a fájdalom nincs hatással a harci készségére.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samankiralyszj.hungarianforum.com
 
Szellemek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sámán Király Szerepjáték :: Nyilvántartás :: NJK Adattár-
Ugrás: