A Sámán Király alapú szerepjáték ahol a kalandozhatsz a sámánok izgalmas világában.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Fumetsu Zerato

Go down 
SzerzőÜzenet
Fumetsu Zerato
Temető Mágus
Temető Mágus
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Nov. 15.
Tartózkodási hely : Európa

Character sheet
Furyoku:
470/1000  (470/1000)

TémanyitásTárgy: Fumetsu Zerato   Szomb. Nov. 17, 2012 5:38 am

Név: Fumetsu Zerato

Nem: Férfi

Kaszt: Temető mágus

Kor: 18

Származás: Japán

Tartózkodás: Európa

Jellem: Eléggé magának való alak, ám ezzel szemben folyton egy társat keres maga mellé. Vágyik arra, hogy őt is támogassa valaki, de nem hajlandó megbízni másokban, sem pedig másokat elfogadni. A céljai általában fontosabbak mindenféle társadalmi vagy etikai normánál, képes bármit megtenni elérésükért. Modora kissé durva, nem valami bőbeszédű fazon.

Kinézet: (Rakok képet, amennyiben majd hagyja a rendszer :'D

Felszerelés: A rajta levő ruházat.

Fegyver: Lorelei (Képesség: A fegyver képes volt felszívni a furyokum, s annak segítségével méretben növekedni, miközben a súlya megmaradt az eredeti szinten. Valamint képes voltam csökkenteni is a méreteit, azáltal, hogy a benne tárolt furyokut kiszívtam belőle, így mint egy tárolóedény is működött, de veszteségesen.)

Lakás: Másfél tucat, kisebb (egy szobás) lakása is van Itáliában és szerte Közép-Európában, melyet az örökségéből vásárolt.

Előtörténet:

Japánban láttam meg a napvilágot, egy nagybirtokos, jómódú nemesi család első és egyetlen sarjaként. Apám szigorú és erkölcsös ember volt, mindig is odafigyelt a taníttatásomra, melyet én annyira nem szerettem. Hiszem már öt éves koromtól kezdve megkezdődött számomra az oktatás, melyet ma már nem bánok annyira, mivel a műveltségem így valamivel nagyobb, mint az átlagos korombelieknek, viszont akkor nagyon nehéznek és óriási nyűgnek éltem meg. Anyám egy csendes, szerető asszony volt, aki mindig óvott még a széltől is. Ezt a magatartást sem nagyon szerettem, mivel nem adott kellő mennyiségű szabadságot. Összességében azonban elmondható, hogy egy átlagos, szerető család modellje voltunk, én pedig kezdetben egy kis eminens diák.
Aztán, amikor tíz éves voltam, apám szívrohamban elhunyt, így pedig elvesztettem magamról a szigort. Ekkor elkezdtem elzülleni, s a tanulmányi átlagaim erőteljesen romlani kezdtek. Anyám ugyan igyekezett visszazökkenteni, de nem sok sikerrel járt, ugyanis nem volt a szememben tekintélye, noha szerettem őt.
Egyre több időt töltöttem kinn a szabadban, jobbára egyedül, és a természetet és annak rendéjt figyeltem. Csodálattal szemléltem azt, ami ott folyt. A törvényszerűségek és az állatvilág kifejezetten lenyűgözött. Annyira precíz és kimért volt, annyira szabályos, hogy az már-már rabul ejtett. Egy törvényt azonban nem tudtam elfogadni, ez pedig a halál volt. Édesapám halálát ugyan még nem akartam megmásítani, de másként volt ez, mikor az édesanyám távozott el az élők sorából. Ekkor én tizenhárom éves voltam.
Ettől kezdve szenvedélyesen foglalkoztatott a halál és annak mibenléte. Mivel volt pénzem, így megtehettem, hogy kedvemre kutatok a témában, semmi mással nem törődve. Apai nagybátyám lett kijelölve gyámnak, így egy ideig vele éltem, majd egy külön házat kaptam tizenhat éves koromban, melyhez természetesen bejárónő és cselédség is dukált. Egy szóval nem volt gondom a mindennapi emberek gondjaival, kedvemre tehettem, amit akartam, leszámítva persze az iskolát, ahová továbbra is kellett járnom, de az átlagom mindössze egy gyenge közepes volt. Szabadidőmben és sokszor nem szabad időmben is könyveket bújtam, melyek a szellemek és a velük kapcsolatos hiedelmek és tanítások tömkelegét tartalmazták. Ily módon fedeztem fel a temető mágiát, s vele kapcsolatban a sámánok és a többi képességek listájával. Engem azonban a többi nem érdekelt, engem a halál vonzott, és ez iránt érdeklődtem. Éreztem, hogy ez kell nekem.
Éveket töltöttem a tudás megszerzésével, majd a gyakorlati alkalmazással, s sok-sok edzést követően alap szinten már képes voltam arra, hogy használjam a tudást. Képessé váltam állatok tetemeit irányítani az által, hogy a furyokum beléjük vezettem, s mozgattam őket. Ekkora már tizenhét éves voltam, s sikeresen befejeztem az iskolát. Nem sokkal ezután elkövetkezett a tizennyolcadik születésnapom is, melyre megkaptam a teljes örökségemet. Nagy részét pénzzé tettem, eladva a részvényeket és a régi családi házat, mely annyi jó és rossz emléket őrzött, hogy nem lettem volna rá képes, hogy ott éljek. A pénzt lekötöttem egy bankban, hogy a kamataiból elélhessek, a maradékot pedig arra fordítottam, hogy lakásokat vásároljak belőle szerte Európában. Elhatároztam ugyanis, hogy utazgatni fogok, s hogy felfedezem a világ többi részét is. Vágytam arra, hogy úgy helyeket ismerjek meg, bár arra nem, hogy új embereket is.
A legjobb barátaim mindig is azok a hullák voltak, melyeket irányítottam. Ők nem kérdeztek, nem feleseltek, sőt, nem is beszéltek. Csak tették azt, amire utasítottam őket, és semmi többet, sem pedig kevesebbet. Ugyanakkor a lelkem mélyén mégis vágytam arra, hogy valaki legyen mellettem, akinek elmondhatom a gondjaimat, aki támogat mindenben, akit szerethetek. Abban viszont biztos voltam már ekkor, hogy még ha létezik is ilyen személy, én akkor sem találkoztam még vele, annyi biztos.
Így hát utam Európába vitt, ahol tovább fejlesztettem a tudásomat:
~ Lássuk csak! Hogyan tudnám valahogy másra is használni ezeket? – tanakodtam, miközben azon merengtem, hogy vajon milyen harci technikákkal tudnám ötvözni az általam irányított holtakat. ~ Áh, megvan! – jutott eszembe egy ötlet, melyet azonnal ki is akartam próbálni.
Maga a lehetőség adott volt, csak azt nem tudtam, hogy vajon kivitelezhető-e. El akartam érni, hogy mint eleven bombák működjenek a kicsikéim, és ha kedvem tartja, részlegesen avagy teljes egészében apró szilánkokká tudjam őket repíteni egyetlen pillanat alatt.
Sokat kísérleteztem vele, mire sikerrel jártam, és ráéreztem a lényegére. A titok nyitja az volt, hogy néhány ponton össze kellett sűrítenem a testben a furyokut, majd hirtelen szétáramoltatnom. Amikor ez megtörtént, akkor a test csontjai szétrobbantak a hirtelen változástól. Majd rövidesen ezután arra is rájöttem, hogy ha a bent levő furyokut tovább is koncentrálom, mint a robbanás, akkor a szétrepülő szilánkok jóval nagyobb károkat képesek okozni, mint a sima eljárással. Így született meg az első egyedi technikám, a Death Bomb.
Részben a Death Bomb ötletéből fakadóan egy másik technikát is kifejlesztettem, melynek a Bone Weapon nevet adtam. Ellenben itt nem szétrobbantottam a csontokat, hanem az ízületek és egyéb, könnyen elváló helyeken szétszedve a csontokat, újra formáltam a felépítésüket, és különféle fegyvereket tudtam belőlük kreálni. Természetesen így azokat már nem tudtam úgy irányítani, mint a normál élőholtakat, ellenben forgatni annál inkább képes voltam, s ez bizony nem volt rossz, már persze ha magamnak kellett volna harcolnom, melyre ezidáig még sosem került sor, sőt, még harcra se nagyon.
Idő közben pedig szert tettem egy kifejezetten érdekes kardra is, melyet az árus, akitől megvettem, Lorelei-nek nevezett. A fegyver képes volt felszívni a furyokum, s annak segítségével méretben növekedni, miközben a súlya megmaradt az eredeti szinten. Valamint képes voltam csökkenteni is a méreteit, azáltal, hogy a benne tárolt furyokut kiszívtam belőle, így mint egy tárolóedény is működött, de veszteségesen.
Így esett, hogy egyre fejlődtem a temető mágia sötét tudományában, s egyre nagyobb lett a tudásszomjam. Immáron nem arra, hogy anyámat, vagy bárki mást feltámasszak, hanem arra, hogy kiirtsam az emberiséget, s az én uralmam alatt minden felemelkedve a porból csak engem szolgáljon. Ehhez azonban hatalom kellett, melynek még híján voltam, méghozzá jócskán, így hát nem tehettem mást, mint hogy edzettem, és újabb és újabb kihívásokat kerestem.


Képességek:
Death Bomb /Halál bomba/
Zerato képes az általa irányított testeket darabjaira tépni, és a darabokat szétlőni, mint a késeket, melyek vágásokat és szúrásokat képesek okozni.

Bone Weapon /Csont fegyver/
Egy irányított holtat képes lesz Zerato lebontani, majd a darabokat összeillesztve újra eggyé forrasztani, de immáron, mint egy fegyver. Az eredeti élőholt az átalakulást követően teljes mértékben fegyverré válik, vissza már nem alakítható, és önállóan mozogni nem képes. Alakja és kinézete csak a temető mágus kreativitásán, valamint a rendelkezésre álló testrészek mennyiségétől és minőségétől függ.


A hozzászólást Fumetsu Zerato összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 17, 2012 10:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
FaustVlll

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : Elizám ölében fekve

Character sheet
Furyoku:
2/1  (2/1)

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Zerato   Szomb. Nov. 17, 2012 11:15 am

Na szóval először is szeretném üdvözölni a fórumunk első világuralomra törő sötét karakterét. A történeted nagyon tetszett, nyelvtanilag nem találtam benne kifogást csupán annyi hogy ha a karaktered magához beszél akkor azt ~ jellel (tudom hogy a gondolatot is így jelöljük) érzékeltesd. A történet maga érdekes volt és szomorú is ,de megvallom hogy ez a gazdag gyerek akinek majdnem mindene megvolt és mégis gonosz lett nekem kissé klisés de ez csupán egyéni ízlés Smile . Egyetlen dolog van amibe belekötök (igen most jön a kukacoskodó szemét énem). Na most a képességeidnél a Healer Death nem lesz helyénvaló így ahogy leírtad, a történetedben mivel a tény hogy bármikor képes bármilyen hullából bármilyen sebet gyógyítani ez nekem sok még egyes szinten. Kérnélek hogy írd át új képességre vagy módosíts rajta a következőképpen: Írd egy hátrányt hogy mi történik ha használod a képességet, mivel mégiscsak kezdő szinten állsz. Továbbá állati eredetű testrészeket SEMMIKÉPP ne használjuk arra hogy magunkat gyógyítsuk, emberi szövegekkel ezt el tudom képzelni de csak akkor ha van valami hátránya a képességnek amikor használod legyen az akár a hosszú időtartam amíg az eljárás zajlik vagy akármi... Tovább az hogy már emberi hullákat is fel tudsz támasztani még kissé elhamarkodott, nem tudom olvastad e de a kezdő Temető Mágus csakis állati holttesteket tud irányítani, szóval ezt a gyógyítást egyszerű emberi hullákra alkalmazd akiket (még) nem tudsz irányítani, ha mindenáron ragaszkodsz hozzá.
Kérlek javítsd az előtörid ennek függvényében addig is sajnálom de ELUTASÍTOM az előtöridet, de tényleg ezt a pár apróságot ha kijavítod (tudom most felfújtam mert sokat írtam róla de attól még apróság) akkor el is fogadlak egyből Very Happy.


Utóirat: Mindenképpen beszéljünk PÜ-ben vagy valahol Very Happy !!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fumetsu Zerato
Temető Mágus
Temető Mágus
avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Nov. 15.
Tartózkodási hely : Európa

Character sheet
Furyoku:
470/1000  (470/1000)

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Zerato   Szomb. Nov. 17, 2012 10:29 pm

A hiba javítva és átírva Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
FaustVlll

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : Elizám ölében fekve

Character sheet
Furyoku:
2/1  (2/1)

TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Zerato   Szomb. Nov. 17, 2012 10:56 pm

Jóó nagyon jóóó Very Happy Az előtörténeted ezennel ELFOGADOM

Kezdő tőke: 6000 ĐĐ
Szint: 1 / Fu: 100

Kezdő képességek
Death Bomb /Halál bomba/
Zerato képes az általa irányított testeket
darabjaira tépni, és a darabokat szétlőni, mint a késeket, melyek
vágásokat és szúrásokat képesek okozni.

Bone Weapon /Csont fegyver/
Egy
irányított holtat képes lesz Zerato lebontani, majd a darabokat
összeillesztve újra eggyé forrasztani, de immáron, mint egy fegyver. Az
eredeti élőholt az átalakulást követően teljes mértékben fegyverré
válik, vissza már nem alakítható, és önállóan mozogni nem képes. Alakja
és kinézete csak a temető mágus kreativitásán, valamint a rendelkezésre
álló testrészek mennyiségétől és minőségétől függ.

Megcsinálhatod az adatlapodat Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fumetsu Zerato   

Vissza az elejére Go down
 
Fumetsu Zerato
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fumetsu Yume

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sámán Király Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Eredettörténetek :: Temető Mágus :: Archivált-
Ugrás: